Utvärdera din hälsa och prestation med blodprov

För individer som strävar efter att bättre förstå sin fysiska prestation, dvs. nivåer av olika blodmarkörer kopplade till prestation över tid, erbjuder nu Medisera Stora Prestationstestet som är en unik och omfattande hälsokontroll via blodprov.
Detta blodtest går långt utöver traditionella hälsokontroller och ger användare insikt om specifika blodmarkörer kopplade till syreupptagning, ämnesomsättning, muskeluppbyggnad och återhämtning.

Skräddarsydd hälsokontroll
I denna skräddarsydda hälsokontroll erhåller du information om blodvärden som är kopplade till din förmåga att bygga muskelmassa, syreupptagning, stressnivå och anabolism, samt utvärdering av vitamin- och mineralnivåer, funktionen hos njurar, lever, hjärta/kärl och sköldkörtel. Du får också insikter om blodstatus, inklusive järnvärde, blodfetter och blodsockernivåer. Genom att få detaljerad information om dina blodvärden kan du göra informerade val.

Njurfunktionen är t.ex. kritisk för salt- och vätskebalansen, vilket utgör en grundläggande komponent för fysisk prestation. Mineraler som kalcium, i samverkan med kalium och natrium, inte bara stödjer uppbyggnaden av skelettet utan bidrar även till signalöverföringen i nervcellerna. Det är av yttersta vikt att tillgodose kroppens behov av adekvata mängder vitaminer och mineraler för att upprätthålla normal kroppsfunktion. Eventuell brist på vitaminer eller mineraler kan potentiellt påverka allt från blodbild till nervsystemets funktion. Testet inkluderar också analys av ämnesomsättningen, vilket ger information om hur kroppen bryter ner och använder energi, samt ger en inblick i muskeluppbyggnaden genom att analysera IGF-1 (Insulinlike Growth Factor-I) som är ett av kroppens tillväxthormoner.
Beställ online
Medisera strävar efter att göra processen så enkel och användarvänlig som möjligt. Du kan enkelt beställa testet online och besöka ett provtagningsställe nära dig för att ta blodproverna. Resultaten levereras sedan på ett tydligt och förståeligt sätt i Min Journal.

Stora Prestationstestet erbjuder en unik möjlighet för dig som strävar efter att få en bild av din prestation via blodmarkörer. Genom att analysera specifika blodmarkörer kopplade till syreupptagning, ämnesomsättning, muskeluppbyggnad och återhämtning kan du ligga steget före och baserat på hur du mår och på hur dina blodvärden ser ut anpassa dina förutsättningar för att prestera bättre.